Håll hemsidan i toppskick med SLA

SLA

SLA är en förkortning som står för (Service Level Agreement), det innebär att ni abonnerar på ett supportpaket för uppdateringar och underhåll av er hemsida efter att den är färdigställd och publicerad. Alla hemsidor behöver uppdateras emellanåt för att fortsätta fungera, dessutom kan det vara en god idé att regelbundet göra en back-up av den för att inte förlora innehållet om något går fel.

Vi erbjuder två servicenivåer för er nya hemsida. Vilken nivå ni väljer beror på hur mycket ni vill ha hjälp med och hur mycket av arbetet ni vill göra själva. 

Abonnemangen förnyas årligen och det första året efter att hemsidan färdigställts erbjuder vi SLA till ett rabatterat pris.

De angivna priserna är exklusive moms.

SLA1

1 295 kr/år (400 kr år 1)

SLA 1 passar bäst för er som har lite erfarenhet av hemsidor och som vill göra det mesta arbetet med att uppdatera och underhålla hemsidan själv

SLA2

2 995 kr/år (2 500 kr år 1)

SLA 2 är alternativet som passar er som har större behov av hjälp med underhåll, med att lägga in nytt innehåll och att hålla hemsidan uppdaterad

Om ni vill ha hjälp med något annat än det som ingår i ert valda SLA-paket, eller om ni inte beställt ett SLA-paket men behöver support för er hemsida, är ni förstås välkomna att kontakta oss så lägger vi upp en offert.

Har ni frågor om våra servicenivåer, eller om våra övriga tjänster, är ni också välkomna att kontakta oss.

Redo för ny hemsida?